Är du Brekke & Strands nya avdelningsledare i Göteborg och Malmö?

På Brekke & Strand är vi experter på allt som har med akustik att göra. Vi levererar spetskompetens inom akustik, buller och vibrationer. Vi har öppnat flera nya kontor runt om i Sverige och Norge de senaste åren, och sedan två år tillbaka finns vi även i Reykjavík på Island.

Som det största bolaget inom akustik i Norden med över 1000 års sammanlagd yrkeserfarenhet arbetar vi med några av Sveriges mest spännande industrier, infrastruktur- och byggnadsprojekt; alltifrån specialistsjukhus till batterifabriker!

Vill du vara med och bidra till Brekke & Strands framgångar? I rollen som avdelningsledare får du chansen att göra det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb! Som avdelningsledare kommer du först och främst att utveckla, planera, leda och följa upp avdelningens dagliga verksamhet. Du kommer vara en av tre avdelningsledare i region Sverige och vi driver arbetet tillsammans i en ledningsgrupp för regionen. Du leder ett team om tio medarbetare (akustikkonsulter) med fullt personalansvar och rapporterar till regionledaren.

Till rollen som avdelningsledare söker vi framförallt dig som är ansvarstagande med personligt driv och som är en social person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett väloljat maskineri och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbetsledning i någon form.

Du kommer arbeta ca 40 % som ledare och 60 % som akustikkonsult i genomsnitt.

Vi ser gärna att du har:

  • en Master i akustik eller motsvarande
  • B-körkort
  • talar och skriver flytande svenska
  • arbetat som akustikkonsult i fem år eller mer

Vi främjar våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Vi har en vision för jämställdhet och hållbarhet och tycker det är viktigt med en bra balans mellan jobb och fritid, familj och vänner. Hos oss har du förmåner som föräldralön, flextid, komptid, friskvårdsbidrag m.m.

Vi arrangerar Brekke & Strand-skolan med internkurser inom bland annat beräkningsprogram och det senaste inom akustik, samt Brekke & Strand-dagen där vi en gång per år ses och presenterar all ny forskning från bolaget. Hos oss har vi nio doktorer och flera doktorander och ex-jobbare som forskar inom akustik. Vår forskning är representerad på akustikkonferenser i hela världen. Oavsett om du gillar att forska eller göra riktiga akustikuppdrag så kommer du att trivas hos oss om du gillar ljud och vibrationer! En gång vartannat år åker hela bolaget på en studieresa. Varje år har vi även en egen konferens för region Sverige där vi utbyter kunskap och har trevligt tillsammans.

Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, har ett generöst bonusprogram och uppmuntrar alla våra medarbetare att köpa aktier i bolaget. Som om det inte vore nog är vi dessutom certifierade inom Great Place to Work! Vi ser fram emot att lära dig allt vi kan och samtidigt ta del av det du har att lära oss!

I din ansökan får du gärna beskriva hur du agerat i ledande roller hittills i arbetslivet och/eller fritiden. Det kan vara att du lett ett projekt eller uppdrag mot kund eller en ren chefstjänst som du vill berätta om.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till pco@brekkestrand.se, frågor besvaras av Peter Comnell (regionledare) på samma mailadress eller via telefon på 0725–174223.