Akustikkonsult Luleå

På Brekke & Strand är vi experter på allt som har med akustik att göra. Vi levererar spetskompetens inom akustik, buller och vibrationer. Vi har öppnat flera nya kontor runt om i Sverige och Norge de senaste åren, och sedan ett år tillbaka finns vi även i Reykjavík på Island.

Som det största bolaget inom akustik i Norden med över 1000 års sammanlagd yrkeserfarenhet arbetar vi med några av Sveriges mest spännande industrier, infrastruktur- och byggnadsprojekt. Alltifrån specialistsjukhus till batterifabriker!

Nu söker vi en ny kollega till vårt kontor i Luleå.

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot akustik. Både nyutexaminerade (inklusive dig som snart är färdig) och erfarna uppmuntras att söka.

Meriterande för tjänsten är kunskaper i SoundPlan, CattAcoustics, Odeon, Comsol eller liknande samt tidigare arbetslivserfarenhet. Tjänsten kommer att innebära arbete utanför kontoret.

Vi ser gärna att du har:

  • en Master i akustik eller motsvarande
  • B-körkort
  • talar och skriver flytande svenska

Vi främjar våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Vi har en vision för jämställdhet och hållbarhet och tycker det är viktigt med en bra balans mellan jobb och fritid, familj och vänner. Hos oss har du förmåner som föräldralön, flextid, komptid, friskvårdsbidrag m.m.

Vi arrangerar Brekke & Strand-skolan med internkurser inom bland annat beräkningsprogram och det senaste inom akustik, samt Brekke & Strand-dagen där vi en gång per år ses och presenterar all ny forskning från bolaget. Hos oss har vi nio doktorer och flera doktorander och ex-jobbare som forskar inom akustik. Vår forskning är representerad på akustikkonferenser i hela världen. Oavsett om du gillar att forska eller göra riktiga akustikuppdrag så kommer du att trivas hos oss om du gillar ljud och vibrationer! En gång vartannat år åker hela bolaget på en studieresa. Varje år har vi även en egen konferens för region Sverige där vi utbyter kunskap och har trevligt tillsammans.

Utöver detta erbjuder vi en konkurrenskraftig lön, har ett generöst bonusprogram och uppmuntrar alla våra medarbetare att köpa aktier i bolaget. Som om det inte vore nog är vi dessutom certifierade inom Great Place to Work! Vi ser fram emot att lära dig allt vi kan och samtidigt ta del av det du har att lära oss!

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till awe@brekkestrand.se, frågor besvaras av Amir Wedmalm (avdelningsledare) på samma mailadress eller via telefon på 0725–174216.