Är du Brekke & Strands nya akustiker?

På Brekke & Strand är vi experter på allt som har med akustik att göra. Vi levererar spetskompetens inom akustik, buller och vibrationer. Vi har en rad kontor runt om i Sverige och Norge för att snabbt kunna stödja våra växande kunder.
Som det största bolaget inom akustik i Norden med över 1000 års sammanlagd yrkeserfarenhet arbetar vi med några av Sveriges mest spännande industrier, infrastruktur- och byggnadsprojekt!

Vi söker erfarna akustiker inom alla våra marknadsområden till samtliga kontor i Sverige.

Vill du vara med och bidra till Brekke & Strands framgångar?
I rollen som senior akustiker får du chansen att göra det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb! Som senior hos oss kommer du först och främst att utveckla, planera, leda och följa upp egna uppdrag och våra framstormande yngre akustiker.

Till rollen som senior akustiker söker vi framför allt dig som är ansvarstagande med personligt driv och som är en social person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett väloljat maskineri och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbetsledning i någon form.

Vi ser gärna att du har:

  • en Master i akustik eller motsvarande
  • B-körkort
  • talar och skriver flytande svenska
  • arbetat som akustikkonsult i åtta år eller mer

Tillträde senast 1 mars 2022, med möjlighet till tidigare tillträde.

Vi främjar våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Vi har en vision för jämställdhet och hållbarhet och tycker det är viktigt med en bra balans mellan jobb och fritid, familj och vänner. Hos oss har du förmåner som föräldralön, flextid, komptid, friskvårdsbidrag mm.

Vi arrangerar Brekke & Strand-skolan med internkurser inom bland annat beräkningsprogram och det senaste inom akustik, samt Brekke & Strand-dagen där vi en gång per år ses och presenterar all ny forskning från bolaget. Hos oss har vi åtta doktorer och flera doktorander och ex-jobbare som forskar inom akustik. Vår forskning är representerad på akustikkonferenser i hela världen. Oavsett om du gillar att forska eller göra riktiga akustikuppdrag så kommer du att trivas hos oss om du gillar ljud och vibrationer! En gång vartannat år åker hela bolaget på en studieresa, nästa är planerad till Aten. Varje år har vi även en egen konferens för region Sverige där vi utbyter kunskap och har trevligt tillsammans.

Utöver detta avsätter vi en ordentlig pott pengar per medarbetare för externa kurser, erbjuder en konkurrenskraftig lön, har ett generöst bonusprogram och uppmuntrar alla våra medarbetare att köpa aktier i bolaget. Som om det inte vore nog är vi dessutom certifierade inom Great Place to Work! Vi ser fram emot att lära dig allt vi kan och samtidigt ta del av det du har att lära oss!

I din ansökan får du gärna beskriva hur du agerat i uppdragsledande roller hittills i arbetslivet och/eller fritiden. Det kan vara att du lett ett projekt eller uppdrag mot kund eller en ren chefstjänst som du vill berätta om.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till en av våra avdelningsledare:

Malmö och Göteborg: Peter Comnell, pco@brekkestrand.se eller via telefon på 0725–174223.

Göteborg: Marius C. Bråthen, mcb@brekkestrand.se eller via telefon på 0725–174209.

Stockholm och Luleå: Amir Wedmalm, awe@brekkestrand.se eller via telefon på 0725–174216.

Sista ansökningsdag 31 oktober.