Ny chef i Brekke & Strand

Frøydis Espedal tillträder som ny VD i Brekke & Strand Akustik

Frøydis Espedal tillträder som ny VD i Brekke & Strand efter att nuvarande chef, Ingjerd Aaraas avgår efter 18 år som chef för företaget.

Frøydis Espedal är civilingenjör och kommer från SWECO, senast i positionen som regionchef i Oslo för Bygg. Hon har tidigare varit vice verkställande direktör och projektledare i företaget.

– Jag ser fram emot att leda det starkaste akustikföretaget i Norden, Brekke & Strand har en stark position på marknaden som vi vill vidareutveckla, säger Frøydis Espedal.

– Vi är mycket glada och stolta över att Frøydis har valt att börja hos oss, och vi ser fram emot att fortsätta utveckla företaget tillsammans med henne, säger styrelseordförande Geir M. Aarstad.

Brekke & Strand är ett fristående och renodlat specialistföretag inom buller, akustik och vibrationer, med ca. 100 anställda och kontor i Göteborg, Stockholm, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo.

Styrelsen tackar Ingjerd för det stora arbete hon har gjort för företaget, önskar lycka till med nya utmaningar, och önskar Frøydis välkommen till Brekke & Strand. Frøydis tillträder tjänsten den 1 september i år.

Kontakt för information:
Geir M. Aarstad, tel: 934 38 803, e-mail: geiraarstad@graainvest.no