Lediga tjänster

Akustikkonsult

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot akustik. Vi erbjuder våra kunder alla typer av tjänster avseende ljud- och vibrationer, primärt inom Byggnadsakustik, Rumsakustik, Industriakustik, Samhällsbuller och Produktutveckling.

Tjänsten kommer att innebära resande med ibland kort förvarning. Meriterande för tjänsten är kunskaper i: SoundPlan, CattAcoustics, Odeon, Comsol eller liknande samt tidigare arbetslivserfarenhet oavsett branch.

...läs mer här!

Erfaren konsult inom Byggnadsakustik

Vi söker dig som är utbildad akustiker med minst 5 års dokumenterad erfarenhet som uppdragsledare och konsult inom byggnadsakustik. Erfarenheten ska innefatta alla aspekter inom uppdragsledning och handläggning inklusive kravställning, luft- och stegljudsmätningar, detaljprojektering och framtagande av tekniska lösningar.

Meriterande för tjänsten är kunskaper om BREEAM, BIM, CAD-verktyg, Sonarchitect samt PBL.

...läs mer här!

Erfaren konsult inom Industriakustik

Vi söker dig som är utbildad akustiker med minst 5 års dokumenterad erfarenhet som konsult inom Industriakustik. Erfarenheten ska innefatta alla aspekter inom detta område, från immissionsmätningar och externbullerkarteringar till detaljprojektering och kundkontakter. Erfarenhet av dimensionering och design av effektiva bullerdämpande tekniska lösningar är ett plus.

Tjänsten kommer innebära resande. Meriterande för tjänsten är kunskaper i: SketchUp, AutoCad, Java-programmering.

...läs mer här!